SUNS

Ontdek in de collectie van SUNS de nieuwste designs en materialen voor een ontspannen outdoor lifestyle: maximalistisch, royaal en uiterst comfortabel. Van stijlvolle lounge- en diningsets, overkappingen en daybeds, tot sfeermakers zoals vloerkleden, kussens, vazen en verlichting. 

MAXIMALISM

Ons credo is Maximalism. Een mindset. Een attitude die draait om veelzijdigheid, persoonlijkheid en fun. Leef je uit met kleur, patronen, designs, materialen en decoratie. Laat je zien en creëer de ideale buitenruimte met SUNS.

BALANS TUSSEN VORM EN FUNCTIE

We zoeken constant naar de perfecte balans tussen vorm en functie, in combinatie met duurzaam materiaalgebruik. Het levert buitenmeubilair op dat zich kenmerkt door absoluut comfort, hoogstaande materialen en een lange levensduur. 


Highlights zijn: Terrazzo- en marmerlook tafelbladen van slijtvast Neolith®. Loungesets met volledig aluminium frame, ook in de nieuwste trendkleur zand. All-teak tafels met organische- of juist zeer strakke vormen. En de compleet gestoffeerde loungeset met opvallend speelse vormen, zoals de Blocchi Lounge- of Sofaset. Alles stijlvol en maximaal weerbestendig!

Een impressie

No items found.