ROMFIX®

ROMFIX® is toonaangevend in voegmortel en onderbouw voor de meest uiteenlopende bestratingen. Onze drainagemortel beperkt verzakkingen en onze voegmortels voorkomen onkruidgroei.

Zorgeloos genieten met ROMFIX®-oplossingen

De prachtige oprit, de uitnodigende terrassen, de voetpaden in het park, de mooie nieuwe winkelstraat en zelfs de regionale wegen. U of uw organisatie heeft er veel over nagedacht, hard aan gewerkt en goed voor betaald. Dan wilt u dat het zo blijft. Jarenlang. Zonder onkruid, zonder vuil, zonder losliggende tegels, zonder insecten en zonder verzakkingen. Duurzaam, onderhoudsarm en met voldoende infiltratie. ROMFIX biedt de oplossingen.

Groen hart

Als echte praktijkmensen uit het hoveniers- en infravak weten we hoe belangrijk het is dat groen en grijs in harmonie zijn. We weten ook hoe uitdagend dat is. Daarom ontwikkelen en leveren we sinds 2012 duurzame voeg- en drainagemortels en funderingstechnieken. Vanuit een groen hart en met kennis en ervaring uit de praktijk.

Van snel product tot uitgebreid advies

Ons doel is om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw project. Of dat nu een kleine voortuin is of het gehele straatwerk van een stadscentrum. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment. Met makkelijk verwerkbaar invoegzand waarmee iedereen uit de voeten kan. Maar ook met volledige projectverzorging inclusief advies, fundering en uitvoering. Waarbij ons ROMFIX-systeem ervoor zorgt dat elke ondergrond stabiel en draagkrachtig is. En elke voeg zorgt voor minder onkruid en minder onderhoud. Voor jarenlang zorgeloos genieten!

Heeft u een nieuw project op de planning staan? We denken graag vanaf de start met u mee. Wij adviseren u, uw architect of ingenieursbureau over slappe bodemtechnieken, de meest geschikte fundering én de best passende voegoplossingen. Dat bespaart u gegarandeerd kosten op de lange termijn. Niet voor niets geven wij vijf jaar lang garantie* op onze systemen!

Cases van ROMFIX®

Een impressie

No items found.