MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® WORKWEAR is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit produceert en wereldwijd exporteert. Het grootste gedeelte van de producten van MASCOT worden geproduceerd in eigen SA8000-gecertificeerde fabrieken in Vietnam en Laos. MASCOT werkt met alle 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen op verschillende niveaus, en die inzet willen wij uitbreiden en intensiveren op weg naar 2030. MASCOT is Tested to Work en uw garantie dat nieuwe werkkleding grondig getest is voordat deze in gebruik wordt genomen, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

WERKKLEDING VOOR HOVENIERS

Als hovenier brengt u vaak veel tijd buiten door. Dat stelt zeer specifieke eisen aan de kwaliteit van uw werkkleding, aangezien de kleding u moet kunnen beschermen tegen weer en wind – het hele jaar door. De kleding van MASCOT die geschikt is voor hoveniers is voor mensen die slijtvaste werkkleding van de hoogste kwaliteit met veel comfort zoeken.

Een greep uit onze collecties:

MASCOT® CUSTOMIZED
Onze nieuwste collectie is nog lichter en nog sterker en heeft nog meer stretch. Dankzij het grote aantal producten en de vele verschillende producttypen kunt u gemakkelijk de kleding vinden waarin u zich lekker en comfortabel voelt. Er zijn bovendien veel kleuren en kleurcombinaties, dus u kunt de kleding aanpassen aan het profiel van uw bedrijf of uw persoonlijke stijl.

MASCOT® ACCELERATE
Een brede collectie werkkleding met veel verschillende kleuren, functies en stofkwaliteiten en waar u de producten op allerlei manieren naar behoefte kunt combineren. De ACCELERATE-collectie heeft een grote selectie broeken met ULTIMATE STRETCH, wat zorgt voor volledige bewegingsvrijheid zonder in te boeten aan de hoge slijtvastheid.

MASCOT® ADVANCED
Slijtvaste werkkleding voor de hardwerkende, gepassioneerde professional. Door het consequente gebruik van ULTIMATE STRETCH-stof zijn de bewegingsvrijheid en het comfort van het hoogste niveau. De werkbroeken van MASCOT® ADVANCED hebben verschillende functies met veel ruimte voor uw gereedschap.

MASCOT® UNIQUE
Tweekleurige, profilerende kleding voor verschillende branches. MASCOT® UNIQUE heeft bovenstukken van T-shirts tot winterjassen en broeken in verschillende kwaliteiten, licht of robuust en slijtvast. Mix & match de collectie met producten uit het volledige assortiment van MASCOT.

MOBILE SHOWROOM
Bespaar tijd en geld met een bezoek met een bezoek van de MASCOT® MOBILE SHOWROOM. Maak een afspraak met MASCOT of met uw dichtstbijzijnde MASCOT-dealer voor een bezoek op een tijd die u uitkomt.

Een impressie

No items found.