Luxcom

Luxcom is dé producent van luxe tuinelementen zoals tuinmuren, plantenbakken, overkappingen, zitelementen en andere speciale producten. Bij Luxcom is maatwerk de standaard, hierdoor is het mogelijk om elk product volledig vormvrij aan te passen naar de wens van de klant.

De producten worden gemaakt van glasvezel versterkt composique. Dit is zeer lichtgewicht, onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersinvloeden. Dankzij de productietechniek is het mogelijk om grote producten uit één stuk te maken, met een maximale maat van 24 meter. De producten zijn leverbaar in iedere gewenste kleur en afwerking. Denk hierbij aan beton- en koperlook en diverse stuclook afwerkingen. Composique is van uitzonderlijk hoge kwaliteit met een duurzame uitstraling.

In een wereld waar buitenleven steeds belangrijker wordt, denken wij graag mee met op maat gemaakte tuinobjecten. Bij Luxcom staat het maken van een kwalitatief, hoogwaardig product centraal. Onze producten vragen vaak om een stap extra. Hierdoor ontstaat een uniek en luxe product. Het belangrijkste vinden wij dat de klant krijgt wat hij wenst.

 

Wij streven er altijd naar om een stap verder te gaan dan het gebruikelijke, wat resulteert in unieke en luxe producten.

 

Cases van Luxcom

Een impressie

No items found.