ECOLAN | AUGA | MOERINGS

Een sluitend vijveradvies. Dat is waar de bedrijven Ecolan, Moerings waterplanten en Auga in samenwerken.

Professionele oplossingen voor waterprojecten

Bouw, inrichting en beplanting van vijvers.
Water is onze verbindende factor, we hebben onze specialisaties gebundeld om samen jouw waterproject tot een prachtig succes te maken! We bieden je hiervoor onze kennis, ervaring, begeleiding en een gespecialiseerd productenpakket aan.
- Advies en begeleiding vanaf ontwerp tot nazorg.
- Eén team als aanspreekpunt voor het complete project.
- Totaal leveringsprogramma uit eigen productie.
Ervaar zelf de voordelen van onze unieke samenwerking, drie bedrijven, één team.


ECOLAN ® , vijverfolie van professionals
ECOLAN ® is de enige EPDM rubber vijverfolie producent in de Benelux. ECOLAN ® is producent van topkwaliteit EPDM vijverfolie voor duurzame, waterdichte bekleding van vijvers en waterbassins. ECOLAN ® vijverfolie is gemaakt van milieuvriendelijk EPDM-rubber. Het materiaal bevat geen giftige stoffen, zware metalen of agressieve weekmakers. Met ECOLAN ® maakt u dus een zeer milieubewuste keuze.


AUGA ® , techniek voor de juiste balans
AUGA is al meer dan 35 jaar actief in watertechniek, ons werkterrein is breed: pompen, filtersystemen, techniekputten, fonteinen en verlichting. Onze producten en systemen worden geleverd voor particuliere, bedrijfsmatige en openbare waterprojecten, in alle denkbare
variaties.

MOERINGS ® , totaaloplossing voor ontwerp en aanplant
Waterplantenkwekerij R. Moerings B.V. is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot Europees grootste waterplantenkwekerij. In dit familiebedrijf staan waterplanten centraal met een uitstekende expertise over de algehele processen in het vijvermilieu. We investeren en innoveren continue in onze kassen en het kweekproces, hierdoor leveren wij de mooiste waterplanten van de hoogste kwaliteit.

Wij bieden een totaaloplossing van ontwerp tot aanplant.

Cases van ECOLAN | AUGA | MOERINGS

Een impressie

No items found.