Dutch Luxury Garden Concepts

Een unieke mix van oer-Hollands vakmanschap en modern design. De focus ligt op het gebruik van hoogwaardige materialen. Ieder concept is een uniek sieraad in de tuin. De ultieme luxury garden experience voor tuinen met een gouden randje.

Unieke en luxe tuinmerken van modern design en hoogwaardige materialen. Bij Dutch Luxury Garden Concepts creëren we samen met jou sieraden voor in de tuin: op maat gemaakte wellness units, efficiënte tuinkantoren en exclusieve buitenkeukens van ieder formaat. Totaal naar wens samen te stellen én snel te plaatsen. Samen zoeken we naar de juiste totaaloplossing voor in de tuin. We hebben verschillende merken en producten, zodat je voor alle luxe oplossingen bij ons terecht kunt: ontspanning, thuiswerken of buiten koken. Ieder product is aan te sluiten op je voorkeuren en stijl.

20ft Wellness® privé wellness

Met 20ft Wellness® creëren we samen een plek van totale rust en ontspanning. Kies zelf de gewenste elementen: massage spa, Finse sauna, stoombad, hottub of douche. Handgemaakt en aangesloten op je wellness wensen. Genieten van een zwembad in de tuin, maar geen efficiënte en mooie oplossing voor de techniek? Laat ons de verwarming- en zuiveringsinstallaties verwerken in de een 20ft Wellness® Hierdoor heb je schoon zwembadwater met aansluitend een prachtig poolhouse.

20ft Office® luxe tuinkantoor

Een werkplek in de tuin geeft de ruimte om effectiever te werken. Daarnaast is een tuinkantoor een comfortabele oplossing om thuis te kunnen werken, en toch geheel afgesloten te zijn van de rest van de woning. Een werkplek vervaardigd voor werkplezier.

FIDDR® exclusieve buitenkeuken

Een buitenkeuken verbindt mensen. Het is geen opvulling van de tuin, maar een verlenging van je huis. De FIDDR® keukens van hoogwaardige kwaliteit, strak design en van alle gemakken voorzien.

OBELYX® Luxury Outdoor Cabinets

Ben je een liefhebber van buiten koken, maar heb je geen ruimte voor een ruime keuken? Dan is de compacte OBELYX® het antwoord. Met de Luxury Outdoor Cabinets van OBELYX® is iedere avond gedenkwaardig: een uitgebreid diner in het hart van ieder formaat tuin. Stel de unieke OBELYX® samen met elementen als een barbecue, soundsysteem en koellade. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle producten van Dutch Luxury Garden Concepts zijn doorgaans vergunningsvrij te plaatsen. Pure kwaliteit en handgemaakt in Nederland.

Cases van Dutch Luxury Garden Concepts

Een impressie

No items found.