DJS Hekwerken

Bij DJS Hekwerken zijn we sinds 1995 gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Onze expertise omvat het ontwerpen, vervaardigen en monteren van hoogwaardige oplossingen, waarbij we de perfecte combinatie vinden tussen klassiek vakmanschap en moderne technieken. Elk van onze poorten is uniek en wordt exclusief voor onze klanten vervaardigd, met aandacht voor de wensen van de klant, gevoel voor design en een diepgaande kennis van techniek.

Luxe, stijlvol & met oog voor elk technisch detail

Een stijlvolle toegangspoort bij DJS Hekwerken markeert niet alleen de grens van een perceel, maar is ook bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Meteen scherp oog voor uw wensen, gevoel voor design en diepgaande technische kennis creëren wij poorten die niet alleen functioneel zijn maar ook een verfijnde uitstraling aan uw woning toevoegen.

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. De poort komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt.

 

Unieke poorten

DJS Hekwerken gaat verder dan de standaard hekwerk oplossingen, met een exclusieve benadering voor elke toegangspoort. Geen enkele poort is hetzelfde, want ze worden exclusief voor de klanten gemaakt. Onze stijlen variëren van modern tot klassiek, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout, en van handbediend tot geautomatiseerd.

 

Bij DJS kiest elke klant uit meer dan zestig doordachte modellen draai- en schuifpoorten in diverse stijlen. Onze opdrachtgevers vinden vaak inspiratie in onze stijlselectie, waarbij poorten naar specifieke wensen kunnen worden aangepast met verschillende accessoires en technieken. Als dit niet voldoende is, bieden we ook de mogelijkheid van individueel ontwerp. Voor een persoonlijk tintje kan de naam van het huis of perceel in de poort worden verwerkt. Bij DJS Hekwerken streven we ernaar om elke poort uniek en perfect passend bij de klant te maken.


Service en onderhoud

Bij DJS Hekwerken staat service centraal. Wij hechten grote waarde aan klanttevredenheid en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard voor onze technische producten. Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en (vrijwel) dagelijks worden gebruikt is goed onderhoud voor een stabiel werkende poort uitermate belangrijk. Daarom staan de service monteurs van DJS 24/7 ter beschikking.

  

Experience Center

In 2017 heeft DJSeen geheel nieuw pand betrokken naast de A15. In het enige Experience Center inde Benelux op hekwerk gebied, kunt u vele modellen en stijlen hekwerken bekijken en volledig personaliseren met diverse accessoires naar uw wensen. De modernste technieken voor het bedienen van uw poort met een smartphone of tablet worden getoond. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren product specialisten tonen u ook graag de productieprocessen. Ervaar hoe de vonken ervan afspatten in de werkplaats waar het staal bewerkt wordt!


Een toegangspoort die naadloos aansluit op uw wensen en in perfect harmonie met de woning en tuin – dat is precies wat onze klant voor ogen had. 

Bij een eigentijdse woning komt een schuifpoort uitstekend tot zijn recht; de strakke lijnen van het ontwerp sluiten naadloos aan op de moderne uitstraling. De product specialisten bij DJS denken graag met u mee om de perfecte oplossing te vinden die het beste past bij uw situatie.

Een schuifpoort is niet alleen geschikt voor moderne of tijdloze bouwstijlen, maar ook praktisch oppercelen waar draaien geen mogelijkheid is.

Een impressie

No items found.