Design Express | Vectorworks

Met Vectorworks Landschap creëert u heldere plannen in 2D of 3D, tekent u beplantingsplannen en zet u ze moeiteloos om naar beplantingslijsten, of haalt u automatisch alle relevante data als oppervlaktes, volumes en waterdoorlaatbaarheid uit uw tekening.

Vectorworks Landschap transformeert jouw ontwerp-, presentatie- en documentatie workflows. Dit alles-in-één programma biedt de flexibiliteit om je project van begin tot eind en overal in het proces te ondersteunen, met tools die speciaal voor tuin- en landschapsontwerpers en hoveniers zijn ontworpen.

Met Vectorworks zijn al je tekeningen, details, ontwerpen en schema's aan elkaar gekoppeld. Je tekent alles ook maar één keer: wat je in 3D tekent, zie je meteen in 2D en omgekeerd. Elke aanpassing in je ontwerp zie je meteen ook in de beplantingsplannen, presentatietekeningen, matenplannen en in de berekening van hoeveelheden. Je bespaart tijd en je beperkt de kans op fouten.

Toon je ontwerp in jouw stijl, maak het verschil en haal meer opdrachten binnen. Met de uitgebreide teken-, illustratie- en rendertools maak je met Vectorworks opmerkelijke grafische tekeningen en verbluffende 3D-presentaties. Kies voor fotorealisme of voor een illustratieve stijl en publiceer de presentaties als gedetailleerde panorama's. Of ga voor real-time rendering met Twinmotion, Enscape of Lumion. Zo voer je geen technisch gesprek met je opdrachtgevers, maar toon je een droombeeld.


Cases van Design Express | Vectorworks

Een impressie

No items found.