EventMeestersCasesContact
Wat we nodig hebben voor een goed lichtplan is een plattegrond van de tuin/buitenruimte, een beplantingsplan van de tuin en foto's van het huis. Bij het maken van een lichtplan kijken we naar de zichtlijnen en belangrijke elementen die inde tuin te vinden zijn. Denk eens aan de oprit (indicatie verlichting), zithoeken (sfeerverlichting) of voordeur (functioneel verlichten). De belangrijkste focus is het creëren van een veilige en magische sfeer in de tuin!

Bekijk hier een online voorbeeld van een volledig 2D lichtplan. In dit lichtplan zetten we je tuinontwerp om in een 3D model. We gebruiken hiervoor SketchUp of Lumion bestanden om onze ideeën uit te werken en om ontwerpen te realiseren. We verwerken alle kenmerkende elementen uit het ontwerp en tekenen de verlichting in. Het is de meest sfeervolle en visuele optie om te zien hoe de tuin in de avond zal zijn. Ook hier worden zichtlijnen en elementen uitgelicht, samen met het overall armaturen overzicht. De magie van verlichting in deze renders met de juiste intensiteit, in de juiste balans en met de mooiste contrasten biedt een beleving die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via LAB@in-lite.nl of stuur een DM via ons Instagramaccount. Een team van lichtspecialisten helpen je graag bij al je (aan)vragen !

Een impressie

No items found.

3D lichtplan

By in-lite LAB